Зустрічі нардепа з мешканцями Великоолександрівського району

Народний депутат України Іван Вінник 22 травня провів ряд зустрічей з мешканцями Великоолександрівського району. Він звітував жителям Нової Кам’янки, Великої Олександрівки та Садку про те, що було зроблено в районі за останні чотири роки, вислухав скарги та побажання людей, відповів на поставлені запитання.

Найгостріша проблема на сьогодні стоїть перед жителями села Садок. В село не їздить жоден рейсовий автобус і люди змушені добиратися до Великої Олександрівки чи до міста, як хто зможе.

Нажаль, ця проблема типова для малих сіл. Приватні перевізники обслуговують більш вигідні для свого бізнесу села, а від малоприбуткових відмовляються.

Іван Вінник пообіцяв селянам, що проведе консультації із колегами – народними депутатами з транспортного комітету та з управлінням транспорту і зв’язку облдержадміністрації, щоб разом з обласними посадовцями знайти рішення.


В селі Трифонівка Іван Юлійович прийняв участь в нагородженні переможців місцевого свята-конкурсу на саму дружню, спортивну і талановиту сільську родину. Дві найкращі сім’ї, яких визначило компетентне журі, отримали подарунки.