Житель Нововоронцовського району до смерті забив співмешканку і намагався це приховати

У Нововоронцовське відділення поліції надійшло повідомлення від фельдшера, що у квартирі виявлено тіло 42-річної жінки, у неї були синці на обличчі та руках.

Повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На час прибуття поліцейських у квартирі знаходився 44-річний співмешканець загиблої. Він пояснив, що ввечері у жінки стався епілептичний напад, він надав їй долікарську допомогу, тому утворилися синці. Згодом їй полегшало і вона лягла спати. А вранці він побачив, що співмешканка померла.

Але результати судово-медичної експертизи свідчили зовсім про іншу причину смерті жінки. Вона померла від ускладнень внаслідок черепно-мозкової травми. Згодом чоловік зізнався, що ввечері посварився зі співмешканкою, бив її по голові, від чого вона впала на підлогу і вдарилася потилицею. Він не викликав їй «швидку», а вранці виявив, що жінка померла.   

Вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» (карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років).