Житель Каховського району забив до смерті односельця

Подія сталася в одному з сіл Каховського району. У поліцію зателефонувала жінка і повідомила, що у неї вдома раптово помер 53-річний знайомий. Слідчо-оперативна група Каховського відділу поліції прибула за місцем проживання заявниці. На тілі загиблого правоохоронці виявили численні ушкодження голови та грудної клітини, повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Господарі будинку пояснили, що того дня до них в гості прийшли двоє односельців, усі вживали алкоголь. Потім між гостями виник конфлікт і бійка. Коли 53-річний потерпілий втратив свідомість, його кривдник пішов додому. Власники будинку лише через кілька годин зрозуміли, що потерпілий не дихає.

40-річного підозрюваного поліцейські виявили за місцем його проживання. Чоловік не знав, що його товариш помер. Він пояснив, що вже не пам’ятає причин конфлікту між ними. Стверджує, що під час бійки не розрахував силу. Нині він кається у скоєному.

Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.