Заклади соціальної інфраструктури Верхньорогачицької громади отримали благодійну допомогу

Минулого тижня, за сприяння депутата Херсонської обласної ради, головного лікаря Херсонського обласного онкологічного диспансера Ірини Сокур, до Верхньорогачицької громади надійшов благодійний вантаж від нідерландської організації «Stichting Oekraïne heeft hulp nodig» («Фонд Україна потребує допомоги»).

Про це повідомляє Верхньорогачицька селищна рада.

Громада отримала 180 вживаних м’яких стільців для актової та глядацької зал, які розподілилися між центральним будинком культури та опорною школою громади.

«Дуже приємно, що існують такі люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо і від щирого серця. Це велика підтримка, яка засвідчує небайдуже ставлення до проблем освіти в Україні та розуміння непересічної важливості шкільного виховання підростаючого покоління», – директор опорної школи Валентина Коротун.

«Підтримка культурної сфери віддалених громад області свідчить про те, що люди чудово розуміють економічні проблеми та поряд із тим і потреби населення в якісних культурних послугах, комфорті. Щира подяка благодійникам!», – директор будинку культури Олександр Анцибор.

Верхньорогачанин Руслан Фролов безкоштовно надав транспорт та допоміг перевезти вантаж до Верхнього Рогачика.