За попереднім підрахунком голосів на довиборах по 184 округу перемагає Сергій Козир

За попереднім підрахунком голосів, проведеним штабом кандидата від партії «Слуга народу» Сергія Козиря, на довиборах по 184 округу перемагає Сергій Козир з результатом в 64 %.

Нагадаємо, 31 жовтня о 20 годині закрилися виборчі дільниці та завершилося голосування на проміжних виборах народних депутатів України в одномандатному виборчому окрузі № 184. За даними Центральної виборчої комісії, на 20:00 явка на окрузі склала 21,39 %.

«Ми плавно переходимо до підрахунку голосів. Округ неоднорідний, складний. Кількість кілометрів, які треба долати від дільниці до дільниці, дуже велика. Були нюанси, пов’язані з відсутністю скриньок, санітайзерів. Десь люди не мали скриньки для голосування на дому, але ці порушення мінімальні і не вплинули на результати волевиявлення громадян», – повідомив Володимир Малюга, довірена особа кандидата у народні депутати Сергія Козиря.

«На моє переконання, у 184 окрузі вибори пройшли відповідно до норм чинного законодавства, прозоро і я вважаю, що підготовка до волевиявлення громадян була здійснена на належному рівні», – вважає Микола Хлівнюкчлен ОВК №184 від Аграрної партії.

джерело