За два дні в ДТП на Херсонщині загинули 4 людини, ще 4 чоловіка отримали травми

Минулі вихідні на Херсонщині видалися «врожайними» на дорожньо-транспортні пригоди з трагічними наслідками, повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

В трьох ДТП загинули люди, інші три пригоди призвели до тяжких травмувань учасників пригод. Поліція вкотре закликає громадян неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху та пам’ятати, що дорога помилок не прощає.

19 вересня о 04:50 у Високопільському районі 22-річний водій мотоцикла  «Hyosung GT 250R», не обравши безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, з’їхав в кювет та здійснив наїзд на дерево. В результаті ДТП водій отримав тілесні ушкодження, не сумісні з життям, та помер до приїзду «швидкої допомоги».

19 вересня о 06:55 в Чаплинському районі поблизу с. Хрестівка 22-річний водій автомобіля «BMW 528і» не дотримався швидкісного режиму та здійснив наїзд на двох погонщиків худоби. В результаті один із чоловіків загинув на місці пригоди, інший помер під час надання медичної допомоги. Водій того ж дня був затриманий поліцією в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

19 вересня близько 08:30 у Горностаївському районі на автодорозі «Ольгине-Братолюбівка» водій автомобіля «ГАЗ 3302», не впоравшись з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та здійснив лобове зіткнення з автомобілем «Рено Мастер». В результаті ДТП водії обох автомобілів з переломами ніг були доставлені в Каховську районну лікарню.

19 вересня в Каховському районі 35-річний водій автомобіля марки «Рено Дастер», не вибравши безпечної швидкості, не впорався з керування, з’їхав у кювет, де автомобіль перекинувся. В результаті водій в тяжкому стані був госпіталізований в реанімаційне відділення районної лікарні.

20 вересня близько 21:30 в Каховському районі біля с. Завітне 44-річний водій автомобіля «Мерседес С-200» не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Внаслідок ДТП водій від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці пригоди.

20 вересня близько 16:40 в м. Херсоні по вул. Миколаївське шосе поблизу авторинку водій автомобіля марки «Toyota Rav-4» під час виїзду з прилеглої території проявив неуважність, не надав перевагу в русі автомобілю марки «ВАЗ 2110», в результаті чого сталося зіткнення. В результаті ДТП водій «ВАЗу» з чисельними тілесними ушкодженнями був доставлений в обласну лікарню.