Визначився переможець новокаховського міського фестивалю дружин юних пожежних

У новокаховській гімназії пройшов міський етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. У фестивалі брали участь команди з трьох шкіл: «Red fox» (ЗОШ №1), «Козаки-пожежники» (ЗОШ №5) і «ЧП» (гімназія), інформує Новокаховський МВ ГУ ДСНС України.

В конкурсі «Домашнє завдання» команди представляли виступи під гаслом «Про безпеку пам’ятай, цінуй життя – в біду не потрапляй!», використовуючи різні жанри мистецтва. За підрахунками журі, перше місце виборола команда «ЧП», яка візьме участь в обласному етапі Фестивалю ДЮП. На завершення начальник Новокаховського міськвідділу ДСНС Андрій Кривошеєв та начальник відділу освіти Оксана Якубова вручили командам-учасникам подарунки та Кубок першості.

Метою проведення цього заходу було засвоєння здобувачами освіти правил безпеки життєдіяльності, вивчення традиції та історії служб пожежної охорони та цивільного захисту України, виховання в учнівської молоді почуття відповідальності за збереження життя та здоров’я людей, матеріальних цінностей в умовах виникнення надзвичайних ситуацій.