Виконання робіт будівництва ЦНАП у Новій Каховці перевірив заступник міського голови

Сьогодні, 17 серпня, перший заступник міського голови Олег Тарабака провів виїзну нараду на об’єкті будівництва Центру надання адміністративних послуг у Новій Каховці.

Разом з представниками підрядної організації, керівниками комунальних підприємств (які залучені в процесі будівництва та впорядкування прилеглої території), керуючим справами виконкому Новокаховська міська рада та начальником відділу капітального будівництва Світланою Гончаренко, оглянули стан поточних робіт, обговорили подальший план дій та строки завершення будівництва об’єкта.

Як повідомила Світлана Гончаренко, станом на початок тижня виконано: монтаж фундаментів та конструкцій каркасу; улаштування покрівлі та водовідведення; роботи по монтажу облицювання конструкцій зовнішніх стін (утеплення та гідроізоляція стін); перегородки побутових приміщень зі штукатурними роботами, улаштування стін гіпсокартоном; внутрішні мережі електропостачання; монтаж конструкцій систем опалення, кондиціонування та вентиляції, слабострумні мережі зв’язку; улаштування підлоги; улаштування зовнішніх та внутрішніх інженерних мереж; підключення до мереж електропостачання; відмостка, частина робіт з благоустрою, монтаж віконних та дверних блоків.

Продовжуються внутрішні оздоблювальні роботи побутових приміщень та основної зали. Виконані роботи з улаштування зовнішніх фасадних панелей. Продовжуються роботи з монтажу скління алюмінієвих вітражів.

Нагадаємо, що будівництво Центру надання адміністративних послуг в Новій Каховці реалізується в рамках програми президента України Велике будівництво.