Верхньорогачицькі паурліфтери в черговий раз встановили рекорд України

Святкові дні у вихованців гуртка з пауерліфтингу Верхньорогачицької ДЮСШ пройшли насичено, повідомляє місцева селищна рада.

Так, представники Верхньорогачицької громади взяли участь у чемпіонаті Півдня України-2021 з пауерліфтингу, який відбувся 19-20 червня у м. Дніпро.

Паралельно у Запоріжжі проходив Кубок Хортиці з окремих вправ пауерліфтингу, в якому брали участь ще двоє вихованців ДЮСШ.

Обидва заходи зібрали велику кількість учасників, професіоналів і аматорів різних вікових категорій. Верхньорогачани показали гідний результат і в підсумку отримали наступні нагороди WPF KRAWA:

Костянтин Денщик – І місце у відкритій віковій та власній ваговій категорії. Юнак виконав нормативи І розряду та встановив рекорд України у вправі «станова тяга».

Артем Пилипенко – І місце у власній віковій та ваговій категорії у вправі «станова тяга». Спортсмен зміг встановити новий рекорд України, побивши власний результат, досягнутий на минулих змаганнях у Запоріжжі.

Тренер ДЮСШ Євген Грушецький – ІІ місце у вправах з пауерліфтингу (триборство) дивізіону PRO у відкритій віковій категорії, підійнявши у загальній сумі 647,5 кг та виконавши кваліфікацію КМС.

На змаганнях UPC у Запоріжжі нагороджено:

Анатолія Федорука – І місце у вправі «станова тяга» у власній віковій та ваговій категорії.

Богдана Фуштей – І місце у вправі «жим лежачи» у власній віковій та ваговій категорії.

Нагадаємо, що у травні верхньорогачицькі спортсмени вибороли золоті медалі Кубка Півдня України з пауерліфтінгу та встановили рекорд України зі станової тяги.