В Таврійську пройшла велика весняна толока

В Таврійську пройшло традиційне весняне прибирання міста перед травневими святами та Великоднем, повідомляє сайт місцевої міськради.

Сьогодні, 23 травня, працівники Таврійського виконкому прибирали меморіал загиблим воїнам на вул. 40 років Перемоги, білили дерева та бордюри біля пам’ятника-паровоза, обрізали гілля вздовж тротуарної доріжки на вул. Незалежності. У парку поруч з виконкомом білили дерева працівники ліцею № 2.

З протилежної сторони вул. Незалежності – від мікрорайону Східний білили дерева спеціалісти та працівники бухгалтерії відділу освіти.

Тим часом працівники водоканалу наводили благоустрій на закріпленій за підприємством ділянці – вул. Вокзальній. Вони прибрали бруд та скошену траву вздовж бордюрів.

Працівники Таврійського ЖЕУ свої ділянки на вул. 8 Березня та Каховській побілили ще в четвер. Наразі комунальники продовжують наводити благоустрій на прибудинкових територіях та косити траву.

Впорядкували свою територію рада ветеранів та працівники Таврійського центру надання соціальних послуг.

За час проведення щорічної акції «За чисте довкілля» в Таврійську та всіх населених пунктах територіальної громади висаджено 1214 молодих дерев та 179 кущів.

З них 208 дерев насаджено в Таврійську і Плодовому, 202 – в Кам’янці, 209 – в Цукурах, 109 – в Сергіївці, 278 – в Червоному Поділлі, 198 – в Чорнянці, 10 – в Новокам’янці.