В Коробках почали ремонт в соціальних установах

В селі Коробки, що у складі Каховської міської територіальної громади, розпочато ремонтні роботи в закладах соціальної сфери. Пощастило місцевим школі, садочку, амбулаторію та комунальному підприємству.

Зокрема, в Коробківській ЗЗСО було відремонтовано туалетну кімнату згідно з вимогами санітарних норм при наявності інклюзії. По всьому периметру будівлі відновлено 235 метрів відмостки.

У дошкільному навчальному закладі, для забезпечення якісного харчування дітей та створення належних умов на харчоблоках, проводиться капітальний ремонт всього приміщення їдальні. У ході проведених робіт буде покладено облицювальну плитку на стінах та підлозі, зроблено стелю з гіпсокартону, замінено двері, оновлення вентиляції в харчоблоці.

Також проводиться капітальний ремонт в приміщенні амбулаторії. Вже відремонтовані маніпуляційний кабінет та кабінет прийому громадян. Планується зробити пандус для створення безбарʼєрного середовища для маломобільних груп населення.

Розпочато роботи по модернізації та запуску в експлуатацію другої артсвердловини, з метою надалі цілодобової подачі води мешканцям села. Для цього закуповується нове обладнання, труби, економний грубинний електронасос. Планується оновлення водонапірної башти.