В Каховському районі боржник кинув у двір кредиторці пляшки з горючою рідиною

Поліція розслідує інцидент, що стався в одному з сіл Каховського району. Вночі у двір місцевої жительки невідомий кинув дві пляшки із легкозаймистою речовиною. Вони потрапали на дах будинку, потім впали на землю. Заявниці вдалося самостійно загасити палаючу речовину. Ніхто з людей не постраждав, майно не пошкоджене, повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Каховського районного відділу поліції (м. Нова Каховка). Правоохоронці ретельно оглянули територію та вилучили речові докази, які направлені на експертне дослідження. Попередньо встановлено, що у пляшках знаходилася солярка.

Після проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу підозрюваного. Ним виявився 27-річний непрацюючий односелець потерпілої. Свої дії чоловік пояснив борговими зобов’язаннями перед родиною жінки.

Відкрите кримінальне провадження за ч.4 ст.296 «Хуліганство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Проводяться першочергові слідчі дії, вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру та обрання йому запобіжного заходу.