В Каховці змагатимуться поліцейські та рятувальники

Завтра, 5 травня, відбудеться відкрита першість міста Каховки з багатоборства серед представників силових структур.

Поліцейські та рятувальники показуватимуть свою силу та витривалість на стадіоні «Олімпійський», що за адресою пл. Меліораторів, 4.

Початок спортивного свята о 10:00.

Крім цього, цей захід відкриє насичену спортивну афішу в Каховці з нагоди відзначення 73-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Зокрема: у неділю, 6 травня, пройде відкритий міський турнір з шахів (початок о 10:00, шаховий клуб МПК «Меліоратор», пр. Європейський, 12).

Цього ж дня паралельно йтиме відкритий міський турнір з шашок-64 (початок о 10:00, літній майданчик «Рандеву», пр. Європейський, 12).

У вівторок, 8 травня, каховчан запрошують на відкритий міський турнір з баскетболу 3х3 (стрітбол) серед юнаків 2002 р. н. та молодші (початок о 12:00, баскетбольний майданчик по вул. Панкеєвській, 122).

Крім цього, о 10:00 розпочнуться міські змагання серед паралімпійців зі стрільби та триборства (територія Каховського геріатричного пансіонату, вул. В.Куликовська, 88).

І на завершення, 9 травня, відбудеться фінал Кубка Херсонської області з футболу: «Дружба» (Новомиколаївка) – СК «Каховка» (початок о 11.00, стадіон «Енергія», м. Нова Каховка).