В Каховці відбувся розіграш кубку з баскетболу імені Медведєва

У неділю, 19 листопада,в спортивній залі КЗ «ДЮСШ» відбулись змагання відкритого розіграшу Кубку міста Каховки з баскетболу 2017 року серед чоловічих команд, присвяченого пам’яті воїна-інтернаціоналіста О.М.Медведєва.


Цього року боротьбу за почесний трофей вели 6 команд: міста Каховка, «Опентек» (м. Каховка), ДЮСШ (м. Каховка), м. Нова Каховка, БК «Ямайка» (м. Гола Пристань) та БК «Нововоронцовка».

На попередньому етапі команди були розподілені на дві групи, де грали за коловою системою. За підсумками групового етапу до вирішальних стикових поєдинків дісталися по дві кращі команди з кожної групи.

У грі за бронзові нагороди команда ДЮСШ (Каховка) перемогла суперників з БК «Ямайка» (Гола Пристань).

А у фінальному двобої зійшлися принципові суперники – збірні команди Каховки та Нової Каховки. Кращими в цьому матчі виглядали новокаховчани, які здобули заслужену перемогу та другий рік поспіль стали володарями Кубку Каховки з баскетболу ім. О.М.Медведєва.

Під час урочистої церемонії нагородження учасників привітали почесні гості – начальник відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради Віктор Зубков та представники Каховського міського товариства воїнів-інтернаціоналістів на чолі з головою Наталією Скін.

Вони нагородили команди-призери кубками, медалями та грамотами від організаторів. Грамотами та призами були відзначені кращі гравці змагань в усіх командах-учасницях. Також всі команди були відзначені подяками Каховського міського товариства воїнів-інтернаціоналістів.