В Каховці відбулась молодіжна спартакіада

В суботу, 12 травня, на спортивному комплексі «Олімпійський» відбулась традиційна ХІV молодіжна Спартакіада, присвячена Дню пам’яті та примирення, 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та пам’яті каховчан, які загинули в зоні АТО в 2014-2017 роках.

Визначали кращих з 8 видів спорту: шашки, настільний теніс, легкоатлетична естафета (4 х 100м) з елементами кросфіту, волейбол, стрільба з пневматичної зброї, дартс, гирьовий спорт, розбір та збір автомата і традиційно перетягування канату (результат, якого не включався до загальнокомандного заліку).

Цього року змагались 8 команд представники міських молодіжних, козацьких, фізкультурно-спортивних громадських організацій, навчальних закладів: ДНЗ «КПЛСП», Військово-патріотичні гурток «Сокіл» (ЦДТ), ВПК «Каховка», «Джура» (ЗОШ № 4), «Мандрівник» (СЗОШ № 2), дитячий будинок «Радість», «Інваспорт» та фітнес-клуб «Гранд».

Спартакіаду відкрив начальник відділу у справах молоді та спорту Віктор Зубков, який також оголосив «Хвилину мовчання» по загиблим захисникам Української Держави.

В загальнокомандному заліку вперше перемогу здобула команда фітнес-клубу «Гранд». Друге місце виборола команда «Мандрівник», 3-тє місце – у команди «Джура».

У перетягуванні каната перемогу святкувала команда ВПК «Каховка».

Команда-переможець була нагороджена перехідним кубком, дипломом та солодкими призами від відділу у справах молоді та спорту. Свої дипломи і солодкі призи отримали і призери Спартакіади, в тому числі і в індивідуальних видах спорту.