У Великолепетиській тергромаді вирішили питання підвозу пасажирів із Забалки та Катеринівського старостинського округу

У Великолепетиській селищній раді 30 червня відбулася робоча зустріч за участю селищного голови Максима Колокота, директора ПрАТ «Великолепетиське АТП-16543» Тетяни Геєр, заступника селищного голови та начальників фінансового, соціально-культурного відділів селищної ради. Зокрема, обговорювали можливість збереження та розширення селищного автобусного маршруту до району Забалка.

Про це повідомляє Великолепетиська селищна рада.

Очільник громади Максим Колокот постійно тримає дане питання на контролі, адже жителі селища із району Забалка вже не один рік нарікають на відсутность автобусу в центр та лікарню. Відстань дуже суттєва, тому більшості населення, особливо старшого покоління, дістатися до усіх соціальних об’єктів складно та проблематично. Тому було вирішено дещо відкоригувати діючий селищний маршрут з метою включення до нього зупинок на Забалці.

Змінений графік руху автобусу буде опубліковано згодом, з ним можна буде ознайомитися в автобусі, у засобах масової інформації. Новий відкоригований маршрут діятиме з 12 липня.

Також у ході зустрічі обговорили питання розвитку маршруту до Катеринівського старостинського округу. Враховуючи прохання його мешканців, було проаналізовано можливі варіанти вирішення цього питання. Наразі, вже є деякі напрацювання. По вівторках, починаючи з 13 липня, планується підвіз пасажирів із Катеринівки та Костянтинівки до Великої Лепетихи і назад (деталі буде повідомлено згодом).