У Новокаховській громаді вшанували пам’ять загиблих захисників України

У День пам’яті захисників України керівники Нової Каховки та Каховського району, ветерани АТО/ОСС вшанували пам’ять новокаховчан, які віддали життя за незалежність країни, повідомляє офіційна сторінка Новокаховської громади.

‌29 серпня, в День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, міський голова Володимир Коваленко, разом з головою Каховської райдержадміністрації Наталею Стаднік, головою Каховської районної ради Валерієм Брусенським, заступниками міського голови Сергієм Хоменком та Володимиром Арнаутом, а також учасниками АТО/ООС і представниками ГО УБД та ветеранів АТО «Біла стріла» вшанували пам’ять новокаховчан, українських воїнів, які віддали життя за незалежність України.

До могил героїв були покладені квіти, присутніми були висловлені найщиріші слова глибокої подяки та шани пам’яті загиблих українських воїнів.

Вшанування пам’яті загиблих в цей день відбулося у всіх населених пунктах Новокаховської громади. Квіти на могили українських воїнів також були покладені в смт Козацьке, с. Райське та с. Кринки, де поховані захисники.