У Новій Каховці відновили будівництво ЦНАПу

Відновити роботи з будівництва майбутнього Центру надання адміністративних послуг наприкінці липня змогли у Новій Каховці. 

— У компанії-забудовника виникли проблеми, які тягнулися дев’ять місяців.У неї спочатку забрали ліцензію, а потім її змогли поновити. Нині роботи там йдуть повним ходом і перед нами стоїть завдання завершити їх у стислі строки, — прокоментував міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко.

Переможцем тендеру на будівництво ЦНАПу виявилась столична компанія ТОВ “СК Укрстрой”. Вартість робіт становить 19685330, 94 гривень. Кошти на це були виділені з бюджету Новокаховської міськради та Державного фонду регіонального розвитку. Будівництво об’єкту має завершитись до 31 грудня 2019 року. 

За даними YouControl, “СК Укрстрой” зареєстрована в лютому 2017 року і розташована у Києві на вул. Басейній, 5-Б. Засновником компанії є жителька Запоріжжя Тетяна Довгуля.

ЦНАП є державною установою з надання різноманітних адміністративних послуг за принципом “єдиного вікна” та “прозорого офісу”. У Новій Каховці в ньому планується надавати близько 200 адмінпослуг, починаючи від оформлення закордонних паспортів і ID-карток до вирішення питань розміщення зовнішньої реклами, роботи закладів торгівлі, операцій з земельними ділянками тощо.

джерело