У Новій Каховці виділили понад 1 млн грн для старостинських округів та дитячих садків

Новокаховські депутати підтримали виділення 1 млн грн на благоустрій та підтримку комунального господарства сільських населених пунктів громади, повідомляє оргвідділ міськради.

На 9-ї черговій сесії міської ради, яка відбулась 29 квітня, новокаховські  депутати підтримали виділення 1 млн грн на благоустрій та підтримку комунального господарства сільських населених пунктів громади.

Ця сума призначається для:

– виконання заходів програми фінансової підтримки підприємств комунальної власності, які обслуговують територію старостинських округів на 2021 рік в сумі 200 тис. грн для надання фінансової підтримки КП «Сількомунгосп «Веселе» та КП «Козацький багатогалузевий комбінат комунальних підприємств»

– виконання заходів програми розвитку інфраструктури старостинських округів Новокаховської міської територіальної громади на 2021 рік у сумі 800 тис. грн для виконання робіт з благоустрою.

Також обранці проголосували за виділення 47475 грн на придбання побутової техніки для дошкільних навчальних закладів : пральної машини для я/с № 5 “Казка”, двох холодильників для я/с №1 “Дюймовочка” та я/с № 8 “Черьомушки”

Нагадаємо, що на 9-й сесії Новокаховська міська рада виділила 3,5 млн грн на розвиток медичної галузі.