У Новій Каховці представили новопризначеного голову Каховської РДА

Сьогодні в Новій Каховці голова Херсонської обласної державної адміністрації Сергій Козир представив голову Каховської районної державної адміністрації Наталю Стаднік, яка була призначена на цю посаду 28 квітня.

«Я знаю, що це важка робота, але ви справжній професіонал, працюєте дуже давно, знаєте всі завдання. Це, в першу чергу, розвиток громад і району. Впевнений, що у співраці з районною радою та міською владою Нової Каховки у вас буде добре виходити», — сказав очільник області.

Наталя Стаднік подякувала за довіру та запевнила, що всі знання та досвід буде використуовувати для розвитку району, для співпраці з органами влади та місцевого самоврядування.

«Успіх залежить від нашої спільної та конструктивної роботи», — підкреслила вона.

Наталю Стаднік також привітали заступник голови Херсонської облради Геннадій Лагута, голова Каховської райради Валерій Брусенський та міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко.

Нагадаємо, що до призначення головою Каховської РДА Наталя Стаднік займала посаду заступника голови Бериславської РДА. В органах виконавчої влади та місцевого самоврядування працює з 2000 року.

Також нагадаємо, що до складу утвореного в 2020 році Каховського району увійшли колиші Великолепетиський, Верхньорогачицький, Горностаївський, Каховський, Чаплинський райони та м. Нова Каховка. Остання стала адміністративним центром нового району.