У Новій Каховці голови територіальних громад обговорили співпрацю в галузі туризму

У Новій Каховці за ініціативи міського голови Володимира Коваленка пройшла зустріч голів територіальних громад, повідомляє пресслужба міської ради.

Темою зустрічі стало обговорення співпраці громад в напрямку розвитку туристичного потенціалу Херсонщини.

До Новокаховської територіальної громади 22 квітня завітали міські голови Каховки Віталій Немерець та Берислава Олександр Шаповалов, заступник таврійського міського голови Анатолій Білий, сільські голови та представники селищ Новорайське, Тягинка, Тавричанка, Зелений Під, Асканія-Нова, Присиваське, Чаплинка, Хрестівка, Милівка, Любимівка.

Також участь у зустрічі взяли голова Каховської районної ради Валерій Брусенський, секретар Новокаховсьої міської ради Дмитро Васильєв та керуючий справами виконавчого комітету Виталий Кубатко.

Кожна громада представила свої туристичні родзинки, разом з модератором зустрічі Павлом Ярмієм обговорили проблеми і переваги туристичної галузі нашого регіону та перспективи партнерства між громадами.

В найближчій перспективі планується залучити до співпраці адміністрації Генічеської та Скадовської територіальних громад для реалізації проекту “Туристичний кластер “Соляна дорога”, про що буде укладено відповідний меморандум.

Сьогодні, 22 квітня за ініціативи Новокаховського міського голови Володимира Коваленка в яхт-клубі "Maxim Marine"…

Опубліковано Новокаховська міська територіальна громада Четвер, 22 квітня 2021 р.