У Новій Каховці чоловік затримав грабіжника своєї дружини

За кілька годин у місті Нова Каховка раніше судимий пограбував двох жінок, поки його не затримав чоловік однієї з жертв, повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Перший злочин стався о 18:00 в місті Нова Каховка. До салону-перукарні зайшов невідомий чоловік і раптово зірвав золотий ланцюжок з шиї майстра. Зловмисник миттєво втік, а через кілька годин скоїв черговий грабіж. Приблизно о 22:20 на вулиці біля магазину він підбіг до 30-річної жінки, у якої зірвав з шиї ланцюжок. Жертва почала кричати, це почув її чоловік, який вийшов зустріти дружину. Він побіг слідом за зловмисником, наздогнав його, затримав та викликав поліцію.

Зловмисника доставили у Новокаховський відділ поліції, де встановили його особу. Затриманому 27 років, він чотири рази судимий за грабежі. У нього поліцейські вилучили золоті ланцюжки жертв.

Зловмисник перевіряється на причетність до скоєння інших майнових злочинів на території міста. Відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Статтею передбачене покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.