Новокаховчани за 4 місяці задекларували статків на 127 млн грн

465 декларацій про майновий стан і доходи, отримані торік, подано наразі до Новокаховської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі. Сума задекларованих статків перевищила 127 млн гривень, повідомляє пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Найбільше декларантів прозвітували про отримання в минулому році інших доходів, переважно це доходи від продажу сільськогосподарської продукції, – 212 громадян. Доходи у вигляді спадщини задекларували 63 новокаховчанина, від продажу об’єктів рухомого та нерухомого майна – 45, від надання в оренду нерухомого майна – 17, інвестиційного прибутку – 5. Про своє право на податкову знижку заявили 123 громадянина.

За словами начальниці Новокаховської ДПІ Галини Серебрянської, серед декларантів вже є 14 мільйонерів, 7 із них задекларували статки, отримані від продажу рухомого та нерухомого майна, 2 – отримали доходи за кордоном, 1 – успадкував майнові та немайнові права, а 4 – прозвітували про інші доходи.

Майже за чотири місяці кампанії декларування до сплати у бюджет задекларовано 4,6 млн гривень податку на доходи фізичних осіб та 810 тис. гривень військового збору. Разом із тим, до повернення у вигляді податкової знижки новокаховчани заявили 358 тис. гривень податку на доходи фізичних осіб.