У Бериславі затримали чоловіка, який ухилявся від відбуття покарання за замах на вбивство

Засудженого до 7 років позбавлення волі за замах на вбивство, який майже п’ять місяців ухилявся від відбування покарання, поліцейські затримали та відправили до місць позбавлення волі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Згідно з вироком суду 58-річний чоловік отримав 7 років позбавлення волі за спробу вбивства знайомого. Злочин стався ще у 2017 році. Тоді біля бару зловмисник спричинив 26-річному потерпілому ножове поранення шиї. Поранений вижив.

Зловмиснику було обрано запобіжний захід, не пов’язаний з позбавленням волі, чим він і скористався. Після оголошення вироку наприкінці 2020 року чоловік втік і майже п’ять місяців переховувався. Його було оголошено в розшук. Працівники відділення поліції №2 (м. Гола Пристань) спільно з колегами з Бериславського районного відділу поліції провели ряд оперативно-розшукових заходів і встановили місце перебування засудженого.

Чоловік мешкав у місті Берислав, де працював по найму. Його затримали, помістили в ізолятор тимчасового тримання для подальшого етапування до місця відбування покарання.