У Каховському районі негода ускладнила рух автотранспорту

Сьогодні, 24 січня, залишається ускладненим рух автомобільного транспорту на території Херсонщини та зокрема Каховського району.

Спостерігаються сильні пориви вітру, заметіль та ожеледь.

Труднощі із пересуванням виникають не тільки на трасах між населеними пунктами, а й у можливості виїхати із території сіл та селищ.

Так, в смт Любимівка легковий автомобіль не зміг здійснити поворот на одну із основних вулиць – Мелітопольську, опинившись у сніговій пастці на узбіччі.

Не будьте байдужими до інших автомобілістів на дорозі, виявляйте повагу та толерантність до інших учасників дорожнього руху.

Для звернення у разі виникнення надзвичайних ситуацій на автошляхах у зв’язку з погіршенням погодних умов: Пост «Шилова Балка» (56 км а/д Херсон – Н.Каховка – Генічеськ): (099) 947-28-23; пост «Консул» (203 км а/д Одеса – Мелітополь): (095) 272-40-50; пост «Пасат» (11 км а/д Херсон – Керчь): (050) 065-15-30; пост «Азов» (500 км а/д Харків – Сімферополь): (097) 082-31-93.

У разі виникнення в дорозі складної ситуації та потреби допомоги також телефонуйте «102».

Дзвінки з усіх мобільних операторів надходять в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини та передаються до підрозділу поліції, на території обслуговування якого ви перебуваєте.

Поліція Херсонщини звертається до водіїв транспортних засобів, особливо великовагових та великогабаритних, з проханням бути особливо уважними та обережними на автошляхах під час погіршення погодних умов!

На слизькій дорозі та в умовах недостатньої видимості дотримуйтесь безпечної дистанції та інтервалу, не перевищуйте швидкість руху, уникайте ризикованих маневрувань. Якщо виникає необхідність зупинитися – знижуйте швидкість поступово, обов’язково увімкніть аварійну світлову сигналізацію.