У Каховці зловмисник викрав боржника та тримав його в гаражі

У Каховці зловмисник, вимагаючи повернення 200 гривень, викрав боржника та тримав його в гаражі, повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Викрадач бив потерпілого та вимагав повернути гроші. У боржника такої суми не було, тому зловмисник відібрав у нього мобільний телефон, 20 гривень та ключі від квартири. Потерпілому вдалося самостійно вибратися з гаражу. Того ж дня поліцейські затримали зловмисника на одній з вулиць міста.

Повідомлення у Каховський відділ поліції надійшло від матері потерпілого. Жінка розповіла, що її 24-річний син відпочивав у комп’ютерному клубі. Приблизно об 11:00 туди прийшов малознайомий чоловік і викликав сина на вулицю на розмову. Свідки бачили, як невідомий заштовхав потерпілого в автомобіль та поїхав геть. Син на зв’язок не виходив.

Працівники поліції одразу ж розпочали проведення оперативно-розшукових заходів, перевірили коло знайомих потерпілого. Під підозру потрапив 32-річний місцевий житель. За місцем проживання він не з’являвся. Того ж дня приблизно о 21:30 у поліцію звернувся потерпілий. Він розповів, що знайомий вимагав у нього повернення боргу. Грошей у молодика не було. Через це зловмисник заштовхав потерпілого в автомобіль, зв’язав, привіз у гараж та бив. Забравши особисті речі, знайомий залишив молодика у гаражі, а сам поїхав на своєму автомобілі.

Як повідомив заступник начальника Каховського відділу поліції Євген Проценко, поліцейські затримали зловмисника на одній з вулиць міста. У чоловіка вилучили речі потерпілого. Наразі зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.146 Кримінального кодексу України “Незаконне позбавлення волі або викрадення людини” та ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України “Грабіж”. Зловмиснику загрожує до 6 років позбавлення волі.