У Каховці відбувся баскетбольний турнір

З нагоди відзначення Дня Конституції України та Дня молоді 1 липня у Каховці відбувся відкритий міський турнір з баскетболу 3х3 (стрітбол) серед чоловічих команд.

За першість у турнірі змагалися 6 команд: БК «Каховка», «3+1» (Каховка), «Аджика» (Каховка), «Нова Каховка», «Будівельник» (Н.Каховка) та «Бродяги» (Н.Каховка).

За регламентом змагань на попередньому етапі команди були розділені на 2 групи, де грали за коловою системою.

На фінальному етапі кращі команди у групах зустрілися в стикових півфінальних поєдинках, переможці яких грали у фіналі, а невдахи – в матчі за третє місце. У підсумку вирішальні матчі принесли такі результати:

– за 5-6 місце: «Будівельник» (Н.Каховка) – «Аджика» (Каховка) – 3:11

– півфінали: Н.Каховка – «Бродяги» (Н.Каховка) – 18:5

БК «Каховка» – «3+1» (Каховка) – 12:7

– матч за 3 місце: «Бродяги» (Н.Каховка) – «3+1» (Каховка) – 9:10

– ФІНАЛ: БК «Каховка» – Н.Каховка – 15:8.

Таким чином переможцем баскетбольного турніру стала команда БК «Каховка» (капітан команди – Сергій Гончаров), на другому місці – команда Нової Каховки (капітан – Олексій Щепкін), на третьому – «3+1» (Каховка, капітан – Владислав Михайленко).

Також визначено кращих гравців турніру. Серед них: кращий нападник – Сергій Владимиренко (БК «Каховка»); кращий захисник – Сергій Гончаров (БК «Каховка»).

Команди-призери та кращі гравці були нагороджені дипломами, медалями та призами від організаторів змагань.

В рамках турніру для учасників та всіх охочих були проведені конкурси на краще виконання триочкових кидків та на влучне попадання у баскетбольний кошик з центру майданчика. Кращим виконавцем триочкових кидків став Владислав Михайленко з команди «3+1» (Каховка), а найвлучніший кидок з центру баскетбольного майданчика зробив також гравець каховської команди «3+1» Микита Макеєв. Вони були відмічені спеціальними призами від організаторів турніру.