У Каховці поліцейські затримали підозрюваного у замаху на вбивство чоловіка

Подія сталася в Каховці 1 січня приблизно о 06:30, повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

До будинку, де мешкає молоде подружжя, прийшов нетверезий 26-річний колишній чоловік жінки. Він викликав на розмову 29-річного господаря. У дворі між чоловіками виник конфлікт. Попередньо встановлено, що колишній чоловік здійснив постріл з травматичного пістолета в бік господаря, не поранивши його. Захищаючись, власник будинку зробив кілька пострілів з карабіну в бік колишнього своєї дружини. Нині чоловік в лікарні, стан його здоров’я тяжкий, у чоловіка численні поранення внутрішніх органів.

Працівники Каховського відділу поліції провели огляд місця події, вилучили гільзи та зброю, які направлено на дослідження. Уся зброя зареєстрована. Також встановлено, що ніхто з учасників конфлікту раніше до кримінальної відповідальності не притягався.

Як повідомив начальник Каховського відділу поліції Олексій Войчек, зловмисник, який стріляв з карабіна, затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.15 «Замах на злочин» Кримінального кодексу України та ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.