У Херсоні відкривають новий ТЦ «Епіцентр»

Наприкінці року національна мережа торговельних центрів Епіцентр поповниться ще двома ТЦ інноваційного формату – у Харкові та Херсоні. Офіційне відкриття обох об’єктів заплановано на 25 грудня.

Що стосується ТЦ в Херсоні, то цей торговельний об’єкт на вулиці Нафтовиків, 37, було перебудовано з гіпермаркету Нова Лінія. Компанія реалізує проєкт реформатування будівельної мережі з метою збільшення асортименту товарів, їх кращого представлення та підвищення якості обслуговування покупців. Після перебудови торгова площа ТЦ зросла більш ніж на четверть – до 16600 кв. м, а загальний асортимент збільшився до 123000 артикулів.

Тут будуть представлені всі інноваційні формати shop in shop, включно з продуктовим Food Market, Аптекою 100+ та іншими. Найбільшими відділами реформатованого торговельного центра будуть “Вироби з дерева” (понад 1800 кв. м), “Сад та город” (1670 кв. м), “Покриття для підлоги” (1220 кв. м) та “Декор” (1140 кв. м). Поруч з ТЦ працюватимуть два вуличні майданчики: будівельних матеріалів (на 740 кв. м) та садового центру (215 кв. м). 

Відвідувачі торговельного центру зможуть придбати запашну каву чи хрумкий круасан у новому кафе формату to go. Серед інших додаткових сервісів для клієнтів будуть пересадка рослин, тонування фарб, оверлок килимових покриттів, порізка металу тощо. Для автомобілістів поруч з ТЦ обладнана парковка 250 машиномісць. 

Фасади торговельного центру буде реалізовано в новому форматі: з відкритими вітринами, яскраво виділеними вхідними групами та великими медіаекранами. Торговельні центри виглядатимуть сучаснішими завдяки новій кольоровій гамі як на фасаді, так і в інтер’єрі ТЦ, а також використанню цифрових рекламних носіїв та навігації.

Забезпечувати роботу нового ТЦ буде 250 співробітників. При цьому торговельні центри щорічно переказуватимуть мільйони гривень податків та зборів до місцевих бюджетів. 

джерело