У Бериславському районі поліція розшукала заблукавших у плавнях підлітків

31 липня в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини близько 14:00 надійшло повідомлення про зникнення в Бериславському районі на лодці в затоках р. Дніпро 15-річної дівчини та 18-річного хлопця. Через 4 години поліцейські розшукали потеряшек та повернули неушкодженими рідним.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Слідчо-оперативна група встановила, що до поліції телефонувала мати хлопця. Жінка розповіла, що вони мешкають у Німеччині, але наразі разом із 15-річною родичкою з Херсона приїхали до с. Одрадокам’янки, де зупинилися на місцевій базі відпочинку. Близько 11:00 діти поїхали кататися на байдарці, але назад не повернулися й жінка зателефонувала на «102».

Начальник Бериславського відділу поліції Олексій Пєшков розповів: «Розшукові заходи тривали майже 4 години. На пошуки була направлена більша частина особового складу підрозділу та за погодженням з керівництвом обласного главку поліції з Херсону з квадрокоптером виїхали бійці роти поліції особливого призначення. Також на своїх плавзасобах долучилися й працівники місцевого Національного парку. Вони разом із поліцейськими перевіряли плавні та чисельні протоки навкруги. Дітей помітив мій заступник – начальник відділу превенції Валерій Бєлий. Вони були налякані, але ніякої шкоди з ними не сталося, все було добре. Як виявилося, підлітки не запам’ятали маршруту, за яким попливли,  та заблукали.».