У Бериславі заарештовано підозрювану у вбивстві чоловіка

У Бериславський відділ поліції надійшло повідомлення від жінки. Вона розповіла, що в будинку, де винаймає кімнату, виявила тіло іншого квартиранта. У чоловіка була колото-різана рана грудної клітини, повідомляє відділ комунікації поліції області.

Слідчо-оперативна група встановила особу загиблого. Ним виявився 48-річний колишній співмешканець власниці будинку. Заявниця також розповіла, що того дня 45-річна господарка та її колишній сварилися, жінка попросила квартирантку піти з дому на деякий час. Коли ж квартирантка повернулася, то виявила тіло чоловіка, а господарки дома не було. Дільничні поліцейські знайшли жінку упродовж 40 хвилин, вона переховувалася у будинку знайомих. Там же поліцейські виявили знаряддя злочину – ніж.

Власниця будинку розповіла, що понад рік тому розійшлася з колишнім співмешканцем, але дозволила йому жити в домі у якості квартиранта. Вони часто сварилися, тому що жінка підозрювала колишнього у дрібних крадіжках її грошей та речей. Коли вони знов посварилися, зловмисниця схопила ніж та вдарила чоловіка у грудну клітину. Потім втекла до знайомих.

Наразі жінка заарештована. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство» (санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років).