Тендер на будівництво новокаховського ЦНАПу виграла «рекомендована» фірма

Новокаховська мерія розірве договір з ТОВ «СК Укрстрой» — підрядником будівництва Центру надання адміністративних послуг на вул. Першотравневій. Про це на 74-й сесії міськради повідомив міський голова Володимир Коваленко.

Муніципалітет збирається подати до суду позов щодо повернення 6 млн. грн. авансу, який вже отримав «Укрстрой». На сесії депутати підтримали виділення 88296 грн. для сплати судового збору.

«Я сподіваюся, що все-таки ми цей об’єкт завершимо, але спочатку треба повернути ці кошти. Треба розірвати з ними [договір], як з забудовниками, — прокоментував ситуацію Володимир Коваленко. — Це той як раз проявився момент, коли виграла структура тендер, яка ніякого відношення до міста не мала і такою умовною була, у якої немає робочої сили. Вони наймали в субпідряд інших.

Я хочу сказати, не поясняючи, не називаючи прізвищ, це той момент, коли втручаються інші якісь речі і люди, які не мають до міста ніякого відношення, рекомендують, а тоді в результаті отака ситуація.

У нас аналогічна ситуація чуть не повторилося була зі стадіоном. Слава богу, у нас вистачило мужності і протистояння цьому, тому він сьогодні будується».

Дивна якась у новокаховських керманичів мужність: проявляється лише в окремих випадках. І хто ж тоді винний, що замість розпіареного «супер-пупер» ЦНАПу маємо в центрі міста іржавий каркас недобудови?