«Таврія» втратила перемогу у грі з «Нікополем»

Сімферопольська «Таврія» в суботу, 1 травня, в Нікополі зіграла контрольний матч проти місцевого ФК «Нікополь». Поєдинок завершився з нічийним рахунком 2:2.

Вже на третій хвилині господарі вийшли вперед, завдяки реалізованому пенальті. Але не дивлячись на рахунок, сімферопольці домінували протягом всієї гри. Постійний пресинг та наполегливість в атаці принесла свої плоди. В середині та кінці першого тайму Максим Богданов та Павло Чмеленко відзначилися точними ударами, тому на перерву кримчани йшли вже у ролі лідерів.

Крім того, сімферопольці, як мінімум, мали ще дві стовідсоткові нагоди, але в обох випадках за господарів зіграли стійка та поперечина воріт.

У другому таймі гравці «Таврії» не змінювали темп гри, та мали ще гольові моменти для взяття воріт. На жаль, проти підопічних Чумака зіграло відоме футбольне прислів’я: «Якщо не забиваєш ти, заб’ють тобі». В кінці матчу кримчани пропустили швидку контратаку і дозволили своєму супернику зрівняти рахунок.

Підсумковий рахунок зустрічі – 2:2.

Зазначимо, що 6 травня, кримчани зіграють свій домашній поєдинок, в рамках Чемпіонату Украііни (друга ліга, група Б) з черкаським ” Дніпром”. Матч відбудеться на стадіоні “Мар’янівський”. Початок о 16.00.