«Таврія» розійшлася бойовою нічиєю з «Металургом»

У середу, 14 квітня, відбувся матч 17-го туру Чемпіонату України (друга ліга, група Б) – сімферопольці в Новій Каховці на стадіоні «Енергія» приймали своїх суперників із Запоріжжя.

Гра видалася досить напруженою та бойовою. У першому таймі, при досить рівній грі, кримчани пропустили першими. На 31-й хвилині, після непорозуміння між голкіпером та захисником сімферопольців, «плямистий», від голови останнього залетів у сітку воріт.

Після перерви, головний тренер «Таврії» Олег Федорчук провів ряд замін, що досить пожвавили атакуючу гру господарів. Вже на 63-й хвилині Андрій Фаюк, після подачі з кутового влучним ударом головою зрівняв рахунок – 1:1.

Після забитого м’яча, футболісти «Таврії» мали ще декілька стовідсоткових моментів для взяття воріт, але суперники, завдяки надійній грі свого голкіпера більше не пропустили.

В кінці матчу кримчани могли втратити і одне очко, але завдяки самовідважній грі воротаря та захисників м’яч не перетнув лінію воріт.

Фінальний свисток головного арбітра зафіксував рахунок на табло – 1:1. Наступний свій поєдинок сімферопольці зіграють 18 квітня на виїзді у Кривому Розі. Суперником кримчан буде ФК «Кривбас».