Сергій Козир зустрівся з медиками й освітянами Нової Каховки

Кандидат у народні депутати від партії «Слуга народу», голова Херсонської облдержадміністрації Сергій Козир 6 жовтня у Новій Каховці зустрівся з колективами центральної міськлікарні й загальноосвітніх шкіл №1 та №3.

Розмова на цих зустрічах ішла про проблеми медичної та освітянської галузей.

«Чимало важливих тем оговорили під час мого перебування у Новокаховській центральній міській лікарні та загальноосвітніх школах №1 та №3.

Перше моє знайомство із колективом лікарні відбулося під час реконструкції приймального відділення в рамках програми «Велике будівництво». За цей період я неодноразово приїздив до медзакладу, аби перевірити хід робіт та поспілкуватися з лікарями.

Приймальне відділення ми відкрили цього року. В ході реалізації проєкту на першому поверсі лікувального корпусу було здійснено реконструкцію та перепланування існуючих приміщень, влаштовано прибудову для під’їзду машин швидкої медичної допомоги.

А найголовніше, встановили новітнє обладнання, аби пацієнти змогли отримати всі необхідні обстеження і процедури швидко та якісно. Зокрема, в оновлене приймальне відділення закуплено апарат ультразвукової діагностики, цифрові рентгени та сучасний комп’ютерний томограф.

Скоро заклад має отримати мамограф та ангіограф. Також розповів, що вже виділена субвенція і можливе встановлення ще однієї кисневої станції на базі медзакладу.

З освітянами говорили про проблеми їх сфери. Пообіцяв, що обов’язково вивчимо ситуацію по добудові спортивної зали на базі третьої школи, яка є пілотною в області щодо впровадження нових стандартів базової освіти.

А ось у школі №1 необхідно зробити ремонт, адже закладу в наступному році виповнюється 70 років.

Дякую жителям Нової Каховки за щирі слова, обіцяю – не підведу».

За матеріалами сторінки Козир Сергій. Слуга Народу – округ 184.