Сергій Козир провів перший особистий прийом громадян у статусі народного депутата

Сергій Козир провів перший особистий прийом громадян у статусі народного депутата. За три години до нього звернулося понад 30 людей.

Про це нардеп повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

Більш ніж 30 людей за 3 години звернулись до мене під час особистого прийому. Переважно це питання соціального та особистого характеру.

Але є проблеми, які треба вирішувати комплексно. Це й питання формування ціни на газ та електроенергію для мешканців гуртожитків. Наприклад, у Новій Каховці люди вимушені платити як юридичні особи, адже немає можливості з кожним укласти особисті договори. Тому й ціни на комунальні послуги значно вищі, ніж у переважної частини населення.

Також люди скаржаться на низькі ціни на оренду земельних паїв, які закріплені договорами, укладеними декілька років назад. Так, за цей час зросли заробітні плати, тому й ціни на товари та послуги теж зросли. Тому, вважаю, треба допомогти наладити діалог між орендарями та власниками паїв. Цим питанням збираюсь зайнятися найближчим часом.

Ще до мене звернулись батьки діточок, які хворіють на цукровий діабет. Кожний день вони стикаються з низкою проблем та потребують великих коштів. Вважаю, що потрібна програма підтримки на місцевому рівні, яка допоможе отримувати «розходники» для інсулінозалежних.

Не менш цікавим виявилось звернення від активних громадян Нової Каховки щодо створення скейт-парку у місті. Буду працювати у цьому напрямку разом з представниками місцевої влади”, – написав Сергій Козир.