Проект каховських освітян знайшов підтримку в області

Минулого року Каховська міська рада узяла участь у конкурсі проектів розвитку громад, організованого Херсонською обласною радою.

“Ми запропонували проект з покращення умов навчання учнів школи #1 і Гімназії, шляхом придбання 70 великих телевізорів до ноутбуків, що раніше були придбані за кошти міського бюджету. Це створює інтерактивний комплекс, що дає можливість учителю і учням на уроці переглядати презентації, відео, слухати аудіозаписи тощо”, – повідомляє на своїй сторінці  у мережі Фейсбук начальник відділу освіти Михайло Гончар.

Конкурсна комісія підтримала  проект і передбачила фінансування в сумі 200 тисяч гривень, ще 400 тисяч додала Каховська міська рада.

Вже 1 вересня учні і вчителі зможуть опрацювати нове навчальне обладнання.

“Ми не зупиняємося на досягнутому, то на початку року ще 15 телевізорів були придбані для школи #3 за кошти державного бюджету”, – повідомляє Гончар.

Влада міста комплексно підходить до підготовки до початку нового навчального року.

Цього року перші класи усіх шкіл отримають нові меблі та навчальне обладнання. На ці потреби з державного бюджету надійшло понад 800 тисяч гривень,  а з міського бюджету, додатково, передбачено майже 1,5 мільйони.