Поліція встановлює обставини смертельної ДТП у Бериславському районі

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими. Телефонувавший розповів, що ДТП сталася на автодорозі в Бериславському районі. В результаті зіткнення вантажівки та легкового автомобіля водій останнього транспортного засобу отримав тілесні ушкодження, несумісні з життям. Наразі встановлюються всі обставини пригоди, повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як повідомив начальник відділу слідчого управління обласного главку поліції Дмитро Думанський, дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі регіонального значення Херсон – Нова Каховка – Генічеськ неподалік від с. Бургунка. На місці ДТП поліцейські попередньо встановили, що 24-річний житель Генічеського району, керуючи автомобілем «ВАЗ-2106», виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення з вантажним автомобілем «DAF» під керуванням 35-річного мешканця м. Дніпро. В результаті ДТП водій легковика загинув на місці пригоди.

За даним фактом розпочате кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Встановлюються всі обставини пригоди.

З метою неупередженого та всебічного розслідування поліція Херсонщини просить можливих свідків ДТП зателефонувати за номером (066) 94-64-810 (старший слідчий Віктор Овдійчук) або «102». Анонімність гарантується.