Поліція встановлює обставини смертельної ДТП поблизу Берислава

Сьогодні вночі в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на автодорозі Мар’янське – Берислав. В результаті ДТП одна людина загинула. Ще двоє чоловіків знаходяться в Бериславській районній лікарні, один із них у вкрай тяжкому стані. Наразі слідчі обласного главку поліції встановлюють усі обставини пригоди, повідомляє відділ комунікації ГУНП.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько пів на четверту ранку. На місці ДТП поліцейські попередньо встановили, що 38-річний водій автомобіля «Опель Вектра» під час зустрічного роз’їзду не впорався з керуванням, в результаті транспортний засіб з’їхав в кювет і перекинувся.

Як розповів начальник відділу слідчого управління обласного главку поліції Дмитро Думанський, в ході з’ясування обставин дорожньо-транспортної пригоди слідчі встановили, що перед цим водій та два пасажири розпивали слабоалкогольні напої поблизу автозаправної станції на в’їзді до Берислава. Після цього направилися по об’їзній дорозі в напрямку смт Нововоронцовка. На 93 км автодороги Мар’янське – Берислав «Опель» злетів у кювет і кілька разів перекинувся, після чого застиг на криші.

Під час одного з перекидань 26-річний пасажир вилетів із автомобіля та отримав травми несумісні з життям. Водій у тяжкому стані був доставлений в реанімаційне відділення районної лікарні. Також тілесні ушкодження отримав ще один 22-річний пасажир транспортного засобу. Усі потерпілі жителі районного центру.