Поліцейські затримали злочинну групу, яка здійснила напад на мікроавтобус у Каховському районі

Поліцейські Херсонщини затримали в Одесі зловмисників, які напередодні вчинили розбійний напад в Каховському районі. Під час обшуків у підозрюваних вилучили гроші, телефони, ювелірні вироби, 2 пістолети та автомобілі. Затриманим загрожує позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Як повідомлялось раніше, в Каховському районі пограбували пасажирський автобус.


В ході розшукових заходів поліцейські з’ясували, що номерні знаки, встановлені на автомобілях злочинців, були кілька годин до цього викрадені в м. Каховка. До розкриття злочину була залучена максимальна кількість працівників Каховського відділу поліції. Також, паралельно над цим працювали оперативники та слідчі обласного апарату.


Як розповів начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Артур Мєріков, завдяки вжитим заходам вже вранці поліцейські затримали зловмисників під час розподілу грошей у м. Одеса. Група складалася з 10 чоловік віком від 23 до 40 років. Одного з них затримували в м. Львів під час спроби виїхати за кордон.

До складу групи входили раніше судимі за майнові злочини уродженці однієї з іноземних держав, мешканці Донецької та Одеської областей. Під час проведення обшуків за місцем мешкання затриманих працівники поліції вилучили понад 200 тисяч гривень, здобутих злочинним шляхом, транспортні засоби, мобільні телефони, ювелірні вироби та два пістолети. У затриманні брали участь працівники управління карного розшуку, слідчого управління та бійці роти поліції особливого призначення.

джерело