Поліцейські затримали збувача наркотиків у Новій Каховці

Працівники Управління боротьби з наркозлочинністю в Херсонській області разом зі слідчими Каховського районного відділу поліції затримали чоловіка, який збував через мережу інтернет наркотичні речовини та особливо небезпечну психотропну речовину PVP. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Оперативники встановили, що 22-річний новокаховчанин організував збут наркотиків та психотропних  речовин на території міста та області. Він замовляв наркотичні засоби оптовими партіями через мережу інтернет та фасував на закладки. Для збуту він створив інтернет магазин в одному із месенджерів та збував марки LSD, амфетамін та психотропну речовину PVP. Поліцейські встановили, що гроші від клієнтів за продаж наркотиків підозрюваний отримував на електронний гаманець.

В ході санкціонованого обшуку в квартирі підозрюваного поліцейські знайшли 100 г психотропної речовини PVP, 59  пігулок, 8 марок LSD, 5 ампул з сильнодіючим лікарським засобом, «бульбулятор», більше 100 пакетиків «zip-lock», банківські картки, магніти для кріплення закладок, мобільний телефон та пістолет. Також поліцейські вилучили автомобіль «Мерседес», за допомогою якого підозрюваний робив закладки. Наразі вилучені наркотичні речовини направлені на експертизу. Поліцейські проаналізували записи та фото, збережені в вилученому телефоні та встановлюють місця з закладками, які підозрюваний встиг розмітити у місті. 

Відкрите  кримінальне провадження за ст.307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру. Слідство триває.