Поліцейські вилучили зброю та набої у жителя Нової Каховки

Заборонені предмети 51-річний мешканець м. Нова Каховка зберігав у себе в квартирі. За незаконне поводження зі зброєю слідчі розпочали  досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники Каховського районного відділу поліції отримали інформацію про те, що один із мешканців Нової Каховки зберігає вдома зброю та боєприпаси. Під час санкціонованого обшуку оперативники разом зі слідчими знайшли в кімнаті чоловіка пістолет, обріз мисливської рушниці, штик від гвинтівки та різнокаліберні набої.

– Офіційного дозволу на зберігання зброї чоловік не має. Вилучені предмети направлені на експертне дослідження. За вказаним фактом розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває досудове розслідування, – зазначив начальник Каховського районного відділу поліції Вадим Парфентьєв