Поліцейські розкрили жорстоке вбивство пенсіонера в Бериславському районі 

Злочин стався в одному з селищ Бериславського району. В поліцію звернувся 66-річний чоловік і повідомив, що вранці в будинку виявив тіло свого батька з численними тілесними ушкодженнями, руки та ноги у нього були зв’язані. З будинку зник мобільний телефон.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

На місці події експерти встановили, що смерть 88-річного пенсіонера настала внаслідок механічної асфіксії. Також у чоловіка були зламані ребра та вогнепальне поранення від травматичної зброї.

Поліцейські з’ясували, що вночі зловмисник проник до домівки пенсіонера та вимагав віддати йому гроші. Нічого не знайшовши, зловмисник зв’язав та побив господаря, спричинив йому поранення з травматичної зброї та, не отримавши бажаного, задушив. Здобиччю злочинця став лише старенький мобільний телефон.

Поліцейські поспілкувались з місцевими жителями і встановили, що до злочину може бути причетний житель Генічеського району.

Впродовж кількох годин правоохоронці встановили його місцеперебування. Ним виявився раніше судимий 33-річний житель смт Новотроїцьке. В ході проведення обшуку в автомобілі підозрюваного був вилучений пістолет, а також інші особисті речі, що належали потерпілому. Нині чоловік затриманий і перебуває в умовах ізолятора тимчасового тримання.

Слідчим управлінням Головного управління поліції Херсонської області зловмиснику вже повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених п. 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство» та ч. 4 ст. 187 ККУ «Розбій». Наразі підозрюваному обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.