Поліцейські Нової Каховки затримали чоловіка, який переховувався від слідства

В поліцію надійшло повідомлення від жителя Нової Каховки. Чоловік розповів, що в під’їзді його будинку курить невідомий громадянин, чим заважає мешканцям. На місце виїхав екіпаж сектора реагування місцевої поліції. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як розповів заступник начальника управління превентивної діяльності обласного главку поліції Андрій Білоконь, за вказаною адресою поліцейські виявили чоловіка, який перебував в стані сильного алкогольного сп’яніння. Інспектори перевірили порушника за інформаційними базами та встановили, що 44-річний громадянин на даний час перебуває в розшуку за скоєння злочину. Як з’ясувалося, він підозрюється в спричиненні умисних легких тілесних ушкоджень знайомому, а в розшук його оголосили за переховування від слідства.

Зловмисника доставили у відділ поліції для проведення необхідних слідчих заходів. Крім того на правопорушника поліцейські склали адміністративний протокол за ст.178 КУпАП «Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді». Вирішується питання процесуального рішення та притягнення особи до відповідальності.