Підозрюваного у вбивстві батька та спричинені поранень матері госпіталізували до психіатричної лікарні

Наразі 21-річному чоловіку оголошено підозру та обрано запобіжний захід – поміщення до психіатричного закладу, повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Встановлено, що у одному з селищ Бериславського району чоловік влаштував сварку в будинку рідних та спричинив 4 удари ножем своєму батьку та почав наносити колото-різані рани матері, але жінці вдалось втекти та покликати на допомогу. Оперативники затримали чоловіка через декілька годин. Зловмиснику повідомили про підозру за ст.15 Кримінального кодексу України «Замах на злочин» та ч.2 п.1 ст.115 КК України «Умисне вбивство».

Під час досудового розслідування працівники поліції призначили низку необхідних експертиз та допитали десятки жителів селища. Під час однієї з експертиз стало відомо, що підозрюваний страждає психічними розладами. Слідчі направили клопотання до міського суду для прийняти рішення про застосування щодо підозрюваного примусових заходів медичного характеру у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу.

Наразі чоловіка ізольовано від суспільства та госпіталізовано до психіатричної лікарні. Досудове розслідування триває.