Підліток на спір пограбував жінку в Новій Каховці

Злочин стався в Новій Каховці. 15-річний хлопець побився об заклад зі своїми друзями, що зможе скоїти пограбування. Жертвою стала 21-річна дівчина, яка вдень відпочивала на літньому майданчику одного з місцевих кафе. Хлопець підбіг до неї, вихопив сумку та втік, повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області. 

За словами начальника Новокаховського відділу поліції Олександра Рогожина, поліцейські опитали потерпілу та можливих свідків події і встановили прикмети підозрюваного. На його пошуки негайно орієнтували працівників карного розшуку. Через годину оперативники затримали хлопця на одній із вулиць міста. Здобиччю зловмисника стали 150 гривень та банківські картки, а сумку він викинув. 

Грабіжником виявився 15-річний місцевий житель, потерпіла упізнала свого кривдника. Його доставили у відділ поліції, де він зізнався у скоєному. Наразі речі вилучені та після проведення слідчих дій будуть повернуті власниці.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Встановлюються усі обставини злочину. Слідчі дії тривають.