Очільники Каховщини з робочою поїздкою відвідали Верхньорогачицьку тергромаду

Керівники Каховської районної ради Валерій Брусенський і Каховської районної державної адміністрації Наталя Стаднік 11 серпня з робочою поїздкою відвідали Верхньорогачицьку територіальну громаду.

Про це повідомляє Каховська районна рада.

Крім адміністративного центру, очільники району також побували в селах Чистопілля і Первомаївка.

Знайомство з громадою розпочалося із зустрічі з апаратом селищної ради, керівниками комунальних та державних установ. На зустрічі піднімалися питання ремонту доріг на території громади, проведення вакцинації від COVID-19, роботи медичних закладів та центру надання адмінпослуг.

Після цього Валерій Брусенський і Наталя Стаднік у супроводі селищної голови Світлани Коротун, її заступника Дмитра Безрідного, начальника відділу взаємодії з органами місцевого самоврядування РДА Олександром Ремєзковим завітали до об’єктів соціальної сфери Верхнього Рогачика.

Зокрема, в селищній лікарні очільники району ознайомилися з ходом ремонту приймального відділення, в амбулаторії загальної практики сімейної практики — з роботою пункту вакцинації.

Велике враження на голову райради і голову райдержадміністрації справили паркова зона селища та дитячий садок «Берізка», який вони відзначили як зразковий і один з найкращих в районі.

Відвідали Валерій Брусенський і Наталя Стаднік і навчальні заклади громади — загальноосвітіні школи у Верхньому Рогачику, селах Чистопілля і Первомаївка. З директорами шкіл розмова йшла про підготовку до нового навчального року, перебіг вакцинації та проблеми, з якими стикаються педагоги.