Новокаховські поліцейські затримали квартирного крадія на місці злочину

До Новокаховського відділу поліції надійшло повідомлення від жінки про пограбування квартири. Заявниця негайно набрала «102», коли побачила, як невідомий намагається відкрити вхідні двері сусідів, які перебувають закордоном, повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На виклик негайно прибула слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції. В квартирі поліцейські побачили чоловіка, який риється у речах господарів помешкання. Побачивши поліцейських, злочинець намагався втекти з місця вчинення злочину, але був затриманий правоохоронцями.

Як з’ясувалося, чоловік дізнався, що власників квартири немає вдома. 58-річний зловмисник скористався ситуацією, зламав замок від вхідних дверей і намагався викрасти цінні речі. Награбоване чоловік хотів здати в ломбард, а гроші витратити на власні потреби. Але завдяки пильності сусідки чоловіка затримали поліцейські.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 15 Кримінального кодексу України «Замах на кримінальне правопорушення» та ч.3 ст.185 ККУ «Крадіжка». Поліцейські затримали чоловіка за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Досудове розслідування триває.