Новокаховська поліція запрошує на службу

Головне управління Національної поліції в  Херсонській області  та Новокаховський відділ поліції ГУНП в Херсонській області запрошують на службу в поліцію на вакантні посади дільничних офіцерів поліції, поліцейських ізоляторів тимчасового тримання, поліцейських секторів реагування патрульної поліції, поліцейських-водіїв, а також поліцейських з обліку та зберігання речових доказів і озброєння підрозділів ГУНП в Херсонській області.

Якщо ви мрієте обрати професію правоохоронця, стати висококваліфікованим юристом, здобути цікаву та романтичну професію і отримати гарантоване працевлаштування, вам обов’язково необхідно звернутися до Новокаховського відділу поліції  ГУНП в Херсонській області.

Відбір на посади дільничних офіцерів поліції, поліцейських ізоляторів тимчасового тримання, поліцейських секторів реагування патрульної поліції, поліцейських-водіїв, а також поліцейських з обліку та зберігання речових доказів і озброєння відбудеться з 13 по 31 серпня.

Вимоги до кандидатів:

громадянство України; вік від 18 років;

наявність повної загальної середньої освіти або вищої освіти (для посад дільничних офіцерів поліції);

знання Конституції України, ЗУ «Про Національну поліцію», ЗУ «Про запобігання корупції»;

наявність доброго стану здоров’я, розвинені фізичні дані;

вільне володіння українською мовою.

Якщо вас зацікавила наша інформація і ви вирішили поєднати своє життя зі службою в поліції, вам необхідно звернутися до Новокаховського відділ поліції ГУНП в Херсонській області (каб.№215) або за тел. 0506626369 (Захарченко Олександра Володимирівна). Також там Ви отримаєте більш детальну інформацію про умови прийому, оформлення документів на службу та умови працевлаштування.

Сектор кадрового забезпечення Новокаховського ВП 

ГУНП в Херсонській області