Новокаховська міська бібліотека №2 отримала майже 700 нових книг

Новокаховська міська бібліотека №2, яка вже отримала 684 екземпляри книжок від Українського інститут книги, інформує відділ культури.

Український інститут книги четвертий рік поспіль реалізовує державну програму поповнення бібліотечних фондів. Метою програми є донесення найкращих книжок сучасної світової та української літератури до читача по всій країні.

В рамках Програми поповнення фондів публічних бібліотек за бюджетний кошт було куплено 331077 книжкових видань у загальній кількості 684 назви на суму понад 48,3 млн. грн. Всі закуплені книжки були поділені між 616 бібліотеками України.

Перелік бібліотек був сформований на підставі пропозицій структурних підрозділів з питань культури обласних та Київської міської державних адміністрацій.

Цьогоріч було обрано 25 бібліотек у Херсонській області. Серед них Новокаховська міська бібліотека №2, яка вже отримала 684 екземпляри книжок.

Книги дуже цікаві, різножанрові, задовольнять смаки як дорослої, так зовсім юної аудиторії. Нові книги зараз знаходяться в обробці, але вже зовсім скоро будуть доступні читачам.